RSS
Lördag 22 feb 2020

Publicerad 2 oktober 2010 19:33

Fredag hela veckan

technical moron? Inte helt men nästan

I en perfekt bloggvärld skulle det vara fredag varje dag, detta med tanke på att jag redan i inlägg nummer två går ifrån min plan att publicera ett inlägg varje fredag. Jag skyller min dagblindhet på Vice ordförande Johan som är i Skövde och inte kan hålla koll på mig.

Vad har hänt sen sist då? Det korta svaret är: En hel del

Veckan kickade igång med en hel del möten, däribland med Högskolan angående mobilapplikationer. Vi på kåren insåg allvaret och skickade de två mest tekniskt kompetenta personerna som gått i ett par skor, nämligen yours truly och Johan. I tisdags var det så dags för det första fullmäktigemötet detta verksamhetsår. Nytt för iår är att vi kommer använda oss av adobe connect för att nå ut till distansdeltagare, i tisdags var Rickard Andersson med från Halmstad. Under mötet fastslogs budgeten för detta verksamhetsår, en arbetsordning för FUM och ett nytt kårbilsreglemente är ett axplock av vad som hände i tisdags.

Resten av veckan handlade för min del om uppladdning inför den stora dagen, nämligen fredag. Igår begav sig 15-20 lärare och ansvariga från Högskolan Dalarna tillsammans med mig och en representant från kommunen till den kungliga hufvudstaden. På schemat stod förhör av och hos Högskoleverket angående examensrätter för lärarprogrammet. Med andra ord ett rätt viktigt förhör då lärarutbildningens framtid ska utstakas. Dagen började för mig 05.20 då klockan ringde och jag tog den klassiska snoozen och han således hetsäta en banan och sen småjogga till stationen innan tåget avgick 06.14.

Klockan 10.00 var det så dags för ledningsgruppen att bli förhörd, en grupp där jag av någon anledning hör hemma..Förhöret gick bra och jag besvarade sk*ten ur en fråga jag fick, fick tom en uppmuntrande nickning av HDa representant efteråt. Efter jag briljerat klart på mötet passade jag på att träffa min kusin och kusinbarn då jag ändå var i Sthlm. Stockholm var på sitt bästa humör och bjöd på fantastiskt värmande väder och jag petade i mig en kulglass med hallon/lakrits smak i SoFo…fantastiskt.

För att summera dagen, eller rent av hela veckan, med HSV-förhör, kusinhäng, FUM och teknikens magasin..väldigt givande och framför allt kul!

Har även börjat lyssna på Seconhand serenade, vilket kanske bevisar tesen att jag varken är hyperaktuell eller kultiverad i mitt musikgillande, men som sagt: Jag gillar’t!

Erik Brunnert Walfridsson
<- Tillbaka till startsidan