RSS
Onsdag 22 maj 2024

Publicerad 19 april 2010 06:54

FUM och löning, it’s vecka 16 baby!

Måndagen blir intensiv, men ordning och reda så kommer pengarna på fredag.

Dagen har inletts redan 0615 för att jobba undan lite saker som ligger på hög hemma på kontoret.

0615. Nästan okristligt tidigt. Det hela blir ju inte bättre av att dagen inte är slut förrän någon gång runt 22. Tur att man har ett par hundra meter från Studenternas hus Kåre hem till den underbara lägenheten på Slaggatan.

Lägenheten på Slaggatan som för övrigt inte bara är mitt hemma-kontor nuförtiden utan även mitt kårkontor. Min underbara sambo har nu kommit hem från lasarettet och tillbringar någon vecka till i hemmet innan det är åter till jobbet. Jag är sympati-hemma och har sett till att så många uppgifter som möjligt går att uträtta på distans. Lite disciplin är allt som behövs och lets face it, har jag lyckats få till ett blogg-inlägg så är det mesta möjligt!

På det personliga planet så har jag tillbringat den senaste helgen med studier och att leka med ett hemsideprojekt. Det där med hemsidor är verkligen inte min grej men jag tänker att om jag gör tillräckligt många misstag så borde jag förr eller senare kunna få till något bra.

Menmen, det får räcka för nu. Måste ju spara lite så jag kan blogga snart igen.

och du, KOM IHÅG ATT RÖSTA I KÅRVALET!

Joacim (Blogg)

Joacim Svensson
<- Tillbaka till startsidan