RSS
Torsdag 18 jul 2024

Sista dagen på höstterminen

Full fart på Dalarnas studentkår

Under hösten har det varit full fart på studentkåren. Aldrig har vi varit så många som har jobbat med så mycket. Olika typer av finansiering och medlemskap, en ny medlemsportal och ett gäng lyckade aktiviteter i kårens regi gör att hösten 2009 känns riktigt lyckad. En utmärkt första termin för Dalarnas studentkår!

Nu tar vi nya tag inför vad som utan tvekan är den hittills viktigaste terminen i Dalarnas studentrörelses historia. Det är nu vi ska säkerställa att studentrörelsen i Dalarna står på en såpass stabil grund att inte era rättigheter som studenter och utbildningens kvalité rasar samman. Håll utkik efter vår medlemsundersökning som har skickats ut till ”a lucky few”. Håll också utkik efter Dalarnas studentkår när vi står ute på campus, i år med lite olika teman varje gång.

För övrigt saknar jag Borlänge, jobbar de första tre veckorna på året i Falun och kommer inte jobba regelbundet på kontoret i Borlänge förrän vecka 4. Inget ont mot Falun men omväxling förnöjer.

Nu bär det av mot helgen, tal att slipa på och förråd att flytta in i.

Ha det gott så länge!

100115 Joacim (Blogg)

15 januari 2010 14:51
  • http://bennison.se Rickard

    I borlänge är det lugnt och skönt, lite JF-folk som rullar förbi bara =) Så här får man mycket gjort

<- Tillbaka till startsidan