RSS
Onsdag 22 maj 2024

Publicerad 4 juli 2010 15:56

Kan det bli bättre?

Foto: Isak Arvidsson

Jay-Z @ Peace and Love

jaykelen

Jay-Z gjorde succé igår natt. Hela showen började med en nedräkning som fick alla 35000 åskådare att börja skrika. När nedräkningen var nere på de sista sekunderna så började marken skaka, strålkastare frenetiskt blinka, publiken vråla samtidigt som Jay-Z kommer ut och drar igång showen.

Han bjöd minst sagt på en intensiv show med ett innehåll av väldigt många låtar från förr och nu. Volymen har aldrig varit så hög och publiken försökte ta kort på varenda ögonblick de kunde fånga.

Jay-Z verkade vara på bra humör, då han vid flera tillfällen delade med sig av en massa personliga stunder med publiken. Han bad även två frivilliga att komma upp på scenen och inleda ”Forever Young” tillsammans med honom, vilket skapade ett stort publikvrål och garanterad avundsjuka.

Under låten ”Empire State Of Mind” var stämningen på topp och publiken överröstade nästan stjärnan med sin sång. Fastän inte Beyoncé dök upp som ryktet hade sagt så fick han publiken att vifta med mobiltelefoner och kläder utan problem.

Som avslutning framfördes ”Encore”, vilket var ett väldigt smart drag eftersom det var då alla började hoppa, skrika och vifta mer än någonsin.

När det var dags att lämna festivalområdet så var det en konst att passera alla 35000 människor som också hade avnjutit denna fantastiska show under lördagsnatten.

Isak Arvidsson
<- Tillbaka till startsidan