RSS
Söndag 19 maj 2024

Publicerad 16 juli 2010 14:10

Uppdatering

Team Jay-Z på P&L

En liten uppdatering om allt möjligt:

Jag läser en sommarkurs i sommar som heter Flashapplikationer och Photoshop. Intressant kurs men knepig eftersom jag aldrig har arbetat med Flash tidigare. Att man dessutom har senaste versionen av Flash gör inte saken lättare utan tvärtom. Jag blev dock just klar med Flashlabben. Det tog några timmar och det offrades en massa hårstrån och frustration.

Jag njuter av min lilla ledighet som jag har just nu och som jag delvis har ”slösat bort” under tiden då jag var sjuk. Tur dock att man har en dam som inte är rädd för baciller.

Jag börjar jobba igen på allvar nästa vecka. Jag gillar att få saker gjort så det kommer blir bra!

Över till Kelen:

Kelens hemsida tar sig. Det är som sagt en till blogg som kommer att dyka upp så fort vi får en bild av mannen bakom. Kårens nya ordförande ska nämligen blogga här och skriva om allt som händer på Kåren, såklart.

Det kanske inte är den bästa uppdateringen på Sport- och Musikbloggen just nu men det beror på att det är sommar. Kelen måste ju även få ta lite sommarlov.

En nyhet är Hett och Iskallt som funnits förut men som har fått nytt utseende och skribent. Vår nya praktikant Isabelle Eurenius har nämligen tagit över ansvaret och kommer att bjuda på en lista varje månad. Kika in sommarens Hett och Iskallt här!

Erica drar till Australien om några dagar. (Hoppas hon inte vaknar upp med en orm under kudden?) Jag tar som många gånger tidigare sagts, över ansvaret. Kommer att bli en utmaning men jag tror också att det kommer bli riktigt kul!

Nästa nummer kommer med en massa nyheter!

Isak Arvidsson
<- Tillbaka till startsidan