RSS
Söndag 23 jun 2024

Skandaler under Vinterveckan 10

Ja, man undrar ju om det var några eller hur?

Vad jag vet är att vi har en lyckad inskrivningsdag, en fantastiskt lyckad introduktion på bägge orter och många nya medlemmar att arbeta för. Det är som om våren kommit tidigt till kontoret med nya hungriga studenter överallt som gör det lätt att motivera sig till att släpa sig till bussen över till Borlänge på morgnarna.

Ja, jag har äntligen fått klampa in på Borlänge-kontoret igen. Skönt med lite omväxlingen och med en genuint underlig klubbmästare, på ett bra sätt.

Efter ganska exakt halva veckan avverkad kan vi se tillbaka på decenniets första styrelsemöte, med punkter som kårbil, föreningsuppmuntran och en med vice ordförande med på distans från sängen i Vemdalen. Teknikens under! Innan veckan är slut ska det vara seminarie om att anpassa undervisningen till studenters olika behov, möte med alla kårens utskotts- och föreningens-representanter och möte med omorganiseringsgruppen för Den Nya Studentkåren.

Spännande och inspirerande!

Ses snart igen.

100115 Joacim (Blogg)

27 januari 2010 11:42
<- Tillbaka till startsidan