Publicerad 2 augusti 2010 23:17

Brage bjöd inte på en ny överraskning

(ifknorrkoping.se)

Sportblogg: Brage bjöd inte på en ny överraskning

I söndags var det Brages tur att ta emot serieledarna IFK Norrköping när dessa gästade Domnarsvallen. Med tanke på att Brage vann över Hammarby i våras så fanns förhoppningar om att en ny skräll skulle kunna vara på gång. Så blev det dock inte. Brage fick samma svåra utgångsläge som mot FC Trollhättan i förra matchen och låg under med 0-3 efter 58 minuter efter två mål av Shptetim Hassani och ett av brassen Bruno Santos. Ännu en gång var Brage tvungna att hämta upp ett 0-3- underläge till minst oavgjort.
I den 71:a matchminuten började jakten då Vyacheslav Jevtushenko satte bollen i mål. Bara fyra minuter senare fick Vyacheslav Jevtushenko sällskap i målprotokollet efter att Magnus Tappert gjort Brages andra reduceringsmål. Trots ett tappert försök av Brage i slutskedet av matchen så kom man inte längre än till förlust, 2-3, och säsongens andra förlust hemma på Domnarsvallen.

Nästa match för Brage blir på söndag borta mot Assyriska i Södertälje.