RSS
Onsdag 24 apr 2024

Publicerad 22 augusti 2010 00:01

Tillbaka i Falun

Jag har nu flyttat tillbaka till metropolen Falun.

Nu kanske jag överdrev, men kommer man från vad som kan liknas vid en by om cirka 4000 personer kan det kännas som en metropol ibland. Skönt att vara tillbaka i alla fall efter att ha tillbringat sommaren i mitt barnrum p.g.a. jobb i hemstaden! Nu är det bara en vecka kvar innan skolan börjar igen, vilket jag faktiskt inte har någonting emot.  Har redan börjat kolla eventuella fotbollsmatcher och konserter jag vill gå på i vår medan jag är i England. Kommer bli väldigt dyrt om jag ska kunna göra allt jag vill göra där.

Verkar som att dom flesta flyttar tillbaka till Falun under nästa vecka så det har varit en lugn helg nu innan allt brakar lös igen med kårbesök var och varenda helg bland annat. Ska eventuellt jobba lite för en webradiostation imorgon som täcker fridrotts-SM här i Falun. Detta är ett exempel på sidan-om-jobb man kan få via kontakter! I mitt fall via en förfest med ”rätt” personer.

Snart kan man förbereda sig för ännu en inspark också, vilket alltid brukar vara j*vligt skoj då det är fullsmockat med studenter på kåren!

Ha det!

Sebastian Parkkila
<- Tillbaka till startsidan