RSS
Måndag 17 feb 2020

Publicerad 24 september 2010 10:59

Jubileum på kontoret idag!

Tårta på en fredag?

Idag är det stor pompa och ståt på kontoret eftersom jag och Johan firar 60 arbetsdagar som presidialer, nästan värt att fira faktiskt.

Under dessa 60 arbetsdagar har massvis blivit gjort, däribland uppkomsten av Introduktionstidningen som fått ett varmt välkomnande av såväl studenter som personal vid Högskolan. Livet har återgått till det normala nu någon vecka efter introduktionen, en introduktion som varit till stor tillfredsställelse. Alla från introduktionsgruppen med JF/Övermasar/kullor, Masar/Fösare/Lekledare till våra kära N0llor/Blåbär som bidragit till den bästa introduktionen jag varit med om som ordförande…En stor eloge till er!

Jag är alltså Dalarnas studentkårs nye ordförande fr o m detta verksamhetsår, tillsammans med Vice ordförande Johan Larsson ska vi ro båten åt det håll våra medlemmar pekar (bjuder på lite fredagspoesi). Våra medlemmar ja, utan er skulle inte kåren finnas, och redan nu är vi fler än vad vi budgeterat för denna termin. SCORE!

Detta, mitt första blogginlägg, ska inte bli längre än så här. I framtiden kommer jag skriva om vad som händer inom kåren och Högskolan mer utförligt. Detta första inlägg fungerar som ett litet smakprov, förhoppningen är att jag ska inkomma med ett blogginlägg varje fredag. Avslutningsvis vill jag komma med lite tips från coachen:

- Ta del av Dalarnas studentkår, här finns någonting för alla

- Det finns inga dumma frågor! vill du veta något? Fråga!

- Erbjuder någon dig en ”flatliner”, ta en öl istället

Ha en fortsatt trevlig fredag och en trevlig helg!

På återseende

Erik Brunnert Walfridsson
<- Tillbaka till startsidan