RSS
Fredag 21 feb 2020

Publicerad 9 oktober 2010 16:52

Nya bestämmelser

Ute i god tid

Okej, från och med nu bryter jag mitt löfte att inkomma med ett blogginlägg här på kelen.se varje fredag. Helt enkelt av den enkla anledningen att jag bevisligen är dagblind. Nya bestämmelser är att jag helt enkelt en gång i veckan ska inkomma med ett inlägg.

Veckan som gått har egentligen inte bjudit på några stora skeenden, jo det ska vara att jag återigen varit på Högskoleverket samt att Johan tagit beslut om att köpa en lastbil med pepparkakor. Det sistnämnda är kanske en sanning med modifikation, men Johans avrapportering från Catermässan i torsdags tyder på att kåren kommer kunna tillhandahålla pepparkakor till någon gång i juli 2011.

Denna veckas äventyr på Högskoleverket handlade om en informationsdag för studentkårer, en dag då en rad intressanta föredrag hölls. Men framför allt var det trevligt att träffa och samtala med representanter från flertalet med studentkårer runt om i Sverige.

Igår var det Oktoberfest i såväl Borlänge som Falun, efter en kväll med tv-spel hos Mr.President Joacim gick jag förbi en snabbis på Kåre och möttes av vice Johan som jobbade i entrén. Jag vet inte om jag ska tolka hans arbete på clubkvällen att han har för lite att göra i sitt vanliga arbete, eller att han inte vågar gå hem till sig.

Erik Brunnert Walfridsson
<- Tillbaka till startsidan