RSS
Måndag 11 dec 2023

Publicerad 10 oktober 2010 22:02

Robyn: Body Talk Pt. 2

Musikblogg: Robyns andra platta i år

Robyns andra album släppt i trilogin Body Talk, skivan innehåller 8 nya låtar och gästspel av en av världens största rappare Snoop Dogg. Skivan känns verkligen som en värdig uppföljare till Body Talk Pt.1 och innehåller en massa nya spännande ljud som gör den svår att sluta lyssna på. Jämför man med den förra skivan så känns den mer ”mogen” och ännu mer välgjord.

I och med förra skivan har Robyn verkligen slagit igenom i den stora musikvärlden. Robyn gjorde t.ex. succé hos Letterman när hon uppträdde med förra skivans bästa låt Dancing On My Own.

Och med denna nya skiva som innehåller en drös med potentiella singlar som i In My Eyes, Love kills och Include Me Out finns det inte mycket som kan stoppa Robyn från att bli en världsartist om hon nu inte redan är det?

Erik Månsson
<- Tillbaka till startsidan