RSS
Onsdag 22 maj 2024

Publicerad 28 oktober 2010 12:36

Rockstad: Falun 2011

Skynda dig innan biljetterna tar slut!

Genom ett unikt samarbete med Rockstad: Falun och Dalarnas studentkår erbjuds ett paket med mat, dryck och underhållning på Sveriges coolaste och fräschaste festivalområde till alla Sveriges studenter. Mat och dryckpaket innehåller en förrätt, en varmrätt + dryck till maten och det kostar endast 200 kr plus serviceavgift. Sittningen är endast för studenter och startar klockan 14.00 på lördag den 4 juni.

Biljetten till sittningen köps här: https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=33UN74RLJWKM8UC.

För att kunna delta studentfesten behöver du, förutom biljett till sittningen, även köpa en entrébiljett till festivalen. Dessa köps via www.rockstadfalun.se. Den som är snabb kan köpa dessa för endast 595 kr. Detta gäller så länge lagret räcker, tar de slut så är det ordinarie pris 666 kr som gäller. Inte fy skam för en hel festival det heller! Observera att för att köpa mat och dryckpaketet så krävs det att man har en festivalbiljett för att komma in på området samt giltigt studentlegitimation.

Följ festivalen online via deras officiella hemsida www.rockstadfalun.se eller via deras sida på Facebook som sköts direkt av festivalledningen: www.facebook.com/rockstad.

Isak Arvidsson
<- Tillbaka till startsidan