RSS
Fredag 21 feb 2020

Publicerad 9 november 2010 11:18

Snart Jul och 2011

Fortfarande kan jag jobba analogt!

Efter ett hiatus, som jänkarna säger, är det dags att återigen inkomma med ett ytterst intressant och spännande blogginlägg. Arbetet i studentkåren rullar på ordentligt, antalet kåraktiva ökar stadigt, precis som våra föreningar. Senast i raden av föreningar är en Japanskinspirerad förening med namnet Kawakattai (med reservation för skitdålig stavning), spännande må jag säga.

Våra populära clubkvällar på Tenoren och Kåre fortsätter vara just det, populära. Allt detta glädjer mig enormt, hela verksamheten andas positivism.

I fredags blev det ett avbrott från det vanliga då jag och Johan i ett svagt ögonblick hade lovat att vi skulle hjälpa till under kårkvällen i Falun. För att summera det hela kan vi säga att jag är ofantligt mycket bättre än Johan att kränga drycker, medan Johan påstår sig vara bättre än mig att ta betalt för entré. Det tror jag vad jag vill på…

Denna vecka började på absolut bästa sätt, nämligen att webbhotellet vi använder hade kraschat. Detta fick till följd att man inte ens kunde öppna sin mail för att läsa gamla mail. Här kom dock min rutin på analogt arbete väl till hands (wohoo för att ha levt Före Internethetsen), så jag tog alla mina analoga kunskaper till gagn och lade Harpan manuellt istället. Skämt åsido är det lite av en omöjlighet att hålla sig ajour utan mail, men istället fick såväl jag och Johan lite tid att skriva handlingar och titta på våra policys som ska revideras inom kort.

Jag hoppas att era studier flyter på bra och att ni trivs med studentlivet. Om ni behöver hjälp eller bara är pratsjuka är det bara att komma förbi på kontoren i Borlänge eller Falun, ni är så välkomna så!

BTW, kom ihåg att långkalsonger och mössa är helt ok nu när den globala uppvärmingen har tagit semester

Erik Brunnert Walfridsson
<- Tillbaka till startsidan