RSS
Fredag 10 maj 2024

Publicerad 9 december 2010 10:39

Äntligen

Äntligen lite framgång vad det gäller Oxford-resan.

Har senaste tiden fått strula en hel del med resan till England. Först hade jag problem med att hitta kurserna då man behövde en speciell länk för att hitta dit, vilket Högskolan Dalarnas internationella handläggare Sofi skulle fixa. Jag väntade sedan i veckor på detta utan att höra någonting och skickade då ett par mail Sofis väg, men fortfarande inget svar. Sen får jag reda på att hon är sjuk och att det är en annan kille som jag måste kontakta och det visar sig när han skickar mail till partneruniversitetet att dom inte räknat med att jag ska plugga i Oxford till våren. Så fick stressa ihop mina dokument och springa runt efter signaturer. Till slut fick jag in mina papper och nu är min ansökan till Oxford Brookes University och min Learning Agreement inskickade tillsammans med en kopia av mitt pass.

Detta är dock inte slutet på byråkratin. Har fortfarande en hel del papper som ska in, men som jag har bättre med tid att fixa. Det handlar om t.ex. Erasmus-stipendiet som alla är garanterade. Sen är det dags att ta tag i CSN-biten.. och vi vet ju alla hur kul det är att handskas med dom?

För att fördela tankarna på annat så har det varit en hel del festiviteter under senaste tiden. Jag har fyllt år, min mamma har fyllt 50 så vi anordnade en stor fest i min hemby, vi har haft en sorts re-union med gamla barndomsvänner också i min hemby och nu i helgen ska jag på 100-årsfest i min hemby. En massa motvilliga tågresor alltså, men för bra ändamål.

Sen vill jag påminna alla om utsparken på lördag på kåren. Missa inte det, vilket jag tyvärr kommer att göra.

Cheerio!

Sebastian Parkkila
<- Tillbaka till startsidan