RSS
Söndag 23 jun 2024

Publicerad 31 januari 2011 17:22

Stratford-upon-avon och Wombats!

Nu är första veckan i Oxford, England slut och den har varit oerhört underhållande. Inte minst helgen!

I lördags var vi som sagt iväg på en guidad busstur till Stratford-Upon-Avon bland annat som är Shakespeares födelsestad. Vi såg huset han föddes i och besökte hans grav i Holy Trinity Church i Stratford. Sedan satt vi även på en restaurang i Stratford där vi fick vänta i nästan en timme på vår mat.. Med bra sällskap gick även det an dock.

På kvällen drog vi sen ut ett stort gäng på cirka 30 personer till O2 Academy Oxford. När vi kommer dit och ställer oss i kön får vi ett sorts band och får veta att vi kommer in gratis. Sedan när man kommer in så är det första man ser Wombats ösandes på scenen. Hyfsat överraskad var man. Dessutom förmodligen 1000 personer på klubben dessutom, så öset det medförde bör jag inte ens behöva nämna. Vi  invaderade sedan dansgolvet på våning 2 fram till klockan 3 då vi drog oss hemåt efter en lång dag. Det blev sedan en anonym söndag där enda ansträngningen var att ta sig till puben vid 12 för att äta och se fotbollen.

Här kommer några bilder från min första vecka i Oxford.

Sitter ute vid puben The Turf

Sitter ute vid puben The Turf. Känd för att vara stället där Bill Clinton "did not inhale" den där jointen vid sin vistelse. Australiens före detta premiärminister satte också ett rekord i ölhävning här.

Restaurang vid Stratford-Upon-Avon

Restaurang vid Stratford-Upon-Avon där vi fick vänta i nästan en timme på vår mat.

Öl och mat på Morals Bar.

Öl och mat på Morals Bar som ligger ungefär 50 meter ifrån min lägenhet.

Morals Bar

Morals Bar. Här: Jag, Erika från Högskolan Dalarna och Ethan från Australien.

The King Stone

Vyn vid "The King Stone"

Förfest

Förfest i en av lägenheterna här i Clive Booth.

Sebastian Parkkila
  • släkting

    fotboll, pubar, mat, resor….vart tog de hårda studierna vägen???? :) :) :)

  • Tina Honkanen

    Det låter som en HÅRD start för dig Sebban!

<- Tillbaka till startsidan