RSS
Onsdag 22 maj 2024

Publicerad 10 februari 2010 10:06

Heroin Diaries

Del av framsidan av boken.

Ett måste för alla Mötley-fans, en mycket läsvärd bok för alla andra.

Författare: Nikki Sixx med Ian Gittins

De som har läst boken ”The dirt” med Mötley Crüe, har här att vänta en drygt 400-sidor lång fördjupning i en av huvudpersonernas liv. Nikki Sixx har i denna bok samlat sina gamla dagboksanteckningar från åren 1986 och 1987. Anteckningarna handlar om det helt ofattbart galna liv han levde. Ett oerhört talande citat som skrivs upprepade gånger är ”Vi sniffade koks och drack Jack Daniel’s hela natten. Men inget knark!” Förklaringen till att kokain uppenbarligen inte ansågs vara knark finner vi i bokens titel; ”Heroin”.
Heroin var knark, och Nikkis helvete, det andra var bara något man tog.

Nu får man kommentarer från de inblandade personerna. Något som ger spets åt boken, utan dessa skulle det rent rakt av vara en dagbok, vilket fortfarande skulle vara underhållande, men nog vill man allt även ha bakgrunden till händelserna serverade. 

Betyg: 4 av 5

Robin Westerlund
<- Tillbaka till startsidan