RSS
Måndag 11 dec 2023

Publicerad 8 februari 2011 07:13

Japanska artisten HITT till Falun

Nöjestips i Falun

På lördagen den 26 februari klockan 20:00 kommer den japanska artisten HITT att uppträda på Arenan i Falun i samband med Rencon.

Rencon är ett konvent inriktat mot japansk populärkultur som hålls mellan den 25 till den 27 februari 2011.

HITT har tagit Europa med storm sen första turnén 2009. Under sina tidigare tre Europa turneér har HITT uppträtt i länder som Storbritanien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Portugal, Ryssland, Finland, Sverige, Spanien, Nederländerna och Belgien. Överallt har han mötts av sina fans och efter varje spelning ansluter sig flera till den växande skaran, så även i Sverige.

HITT har hittils gett ut 3 hela album och skapar all musik och text själv. Hans stil är en egen blandning mellan rock, pop med inslag av piano och en unik röst. Detta kombinerat med en otrolig scennärvaro och entusiasm gentemot sina fans bjuder han garanterat på en show utöver det vanliga.

”Att HITT spelar i Falun är unikt! Aldrig har ett så litet konvent som vårat tagit in en japansk artist och dessutom i en så liten stad som Falun. Inte nog med det så ligger vi långt norrut till skillnad från många andra liknande konvent. Vi har mötts av stor optimism och vi tror helhjärtat på det här. Jag hoppas på att kunna arrangera fler konserter med japansk anknytning i framtiden i samarbete med Sakurakai och andra föreningar med samma intresse.” – Jessica Öjermalm, Huvudarrangör och Artistbokare för Rencon

Biljetter kan köpas via www.rencon.tk, eller i dörren och kostar 100 kronor. Denna biljett gäller inträde under hela Rencon-helgen och tillträde till alla aktiviteter som kommer hållas.

För mer information om HITT besök gärna hans hemsida www.megahitt.com

All information om Rencon hittas på: www.rencon.tk

JESSICA ÖJERMALM

Kelen
<- Tillbaka till startsidan