RSS
Lördag 22 feb 2020

Publicerad 8 februari 2011 13:41

Ny termin, nya möjligheter och direktnummer till försäkringsbolaget

Gardinerna på kontoret i Borlänge ger stort utrymme för spaning

Om ni inte märkt det, så har en ny termin dragit igång på Högskolan med allt vad det innebär. Allting var sig likt under inskrivningsdagen, jag försökte tala någon sorts engelska där jag förklarade nyttan med studentinflytande och Johan pratade om sitt hjärteämne IT. Precis som i höstas var intresset att besöka vårat bord stort, kan iofs ha att göra med att Sexmästeriet Falun sålde lunch bordet bredvid oss.

Som alltid skulle jag kunna skriva ett inlägg där jag hyllar våra ideella krafter inom kåren som ser till att vi kan erbjuda det vi faktiskt gör. Hade jag inte varit snuvig hade ni fått en stor puss av mig som tack!

Studentkåren har precis som ni alla vet äckligt bra med pengar. Det är tydligen den gängse uppfattningen då vår vackra Toyota fått påhälsning inte bara en gång utan två. Vid attentat (populärt ord i kvällsblaskor) #1 länsades bilen på istort sett allting, däribland cdskivor med varierande kvalitet. Efter att vi lämnat in bilen och fått den reparerad var stämningen på topp, i några timmar iallafall. Toyotan hann vara i våra ägor uppskattningsvis 20 timmar innan någon tydligen ansåg att vi spenderat för lite pengar på reparation och kladdade sönder en av rutorna. Fantastiskt…

Kontoret i Borlänge har fått nya gardiner, inhandlade på någon lokal spionfabrik måntro eftersom man kan se igenom gardinerna. Problemet är kanske att även spionobjekten kanske kan se igenom och se att jag spionerar. Jaja, James Bond var ingen fullfjädrad spion i första Bondrullen. På tal om Bondfilm tycker jag att TV3 förmodligen gjorde årets pratfint i fredags då man enligt tablån skulle sända Brosnans debutrykare Goldeneye, istället visades ”The Family Stone” med Sarah Jessica Parker. Jag gick då på finten och orkade i min besvikelse inte byta kanal, så jag kan passa på att komma med en rekommendation gällande SJP’s film…se inte skiten

Erik Brunnert Walfridsson
<- Tillbaka till startsidan