RSS
Måndag 11 dec 2023

Publicerad 8 februari 2011 22:07

Planer, planer..

Två veckor har gått med stålmannens fart.

Nu har det gått nästan en vecka sedan jag uppdaterade senast så är väl på tiden nu. Har hållt mig aktiv även under den andra veckan av min Englands-vistelse med bland annat ett besök till puben The Jericho Tavern (känt för att vara platsen där Radiohead hade sin första spelning någonsin). Har även kommit igång med mina kurser som verkar bra allihop. I kursen ”Persuasive communication” ska vi dock tydligen hålla ett politiskt tal, vilket är ganska ångestframkallande.

I lördags spenderade vi hela dagen i London. Jag och en kille från Frankrike drog till norra London och gick förbi det eminentat bygget Emirates Stadium (fotbollslaget Arsenals hemmaarena) och gick sedan till en Arsenal-only-pub vid namn Gunners Pub. Vi kom dit precis tills andra halvlek av Newcastle – Arsenal började och stämningen var extremt god då Arsenal ledde med 4-0 i halvtid. However, Newcastle kom igen och fick oavgjort. 4-4.. Detta betydde att helvetet brakade lös på Gunners Pub och i min egen vrede tog jag med mig min fransman och vandrade direkt mot tunnelbanan och for in mot Leicester Square där vi mötte upp inte mindre än 3 svenska tjejer med vilka jag drog för att äta en god måltid och ta en lugnande pint för att sedan se Les Misérables på The Queen’s Theatre i London. Hyfsat kultiverad jag är då!

Igår, måndags, var vi på ännu en spelning med ett band som heter Sea of Bees från USA. De var helt ok, om än inte riktigt min musiksmak. Idag har jag haft lektion och varit ned på stan för att handla mat på det underbara Tesco’s som är så sjukt billigt så att jag inte ens tror på det.

Har en hel del planer för framtiden nu. På lördag åker jag till London och Emirates Stadium för att se Arsenal – Wolverhampton på plats. Sedan kommer vi åka och bowla ett stort gäng på måndag (har jag för mig det är). Sedan i början av Mars kommer en kompis från Sverige för att bo här under en helg. Sedan har jag köpt biljett till en 2-dagarstripp till Cornwall där vi bland annat kommer få besöka det superhäftiga Eden Project. Googla det vettja! Får även en natt på B&B inklusive frukost och middag.

Har säkert en hel del andra planer jag glömt bort också.. just ja, ska väl plugga en del också (SUCK!).

Imorgon blir det Pyjama Party på O2 Academy här i Oxford! Det är anordnat av Fuzzy Ducks och är en av dom största studentfesterna i England! Kommer bli grymt skoj. Sen på torsdag är det bara att ladda om igen för födelsedagsfest för en tjej från Frankrike.

Send lawyers, guns and money – the shit has hit the fan!

Cheers,
Sebastian

Sebastian Parkkila
  • mamsen

    Miserabelt var ordet – vem vill väl besöka pubar, musikaler, Eden project, Cornwall och andra miserabla platser?????? JAAAAAAAAAAAG!

<- Tillbaka till startsidan