RSS
Lördag 22 feb 2020

Publicerad 2 mars 2011 16:40

Die, die, die

Ny titel: Jonglör?

Nej, jag har inte fått någon morbid släng utifall ni undrar. Det handlar helt enkelt om pressreleasen att Big4 (Anthrax, Megadeth, Metallica och Slayer) ska spela på ullevi 3/7. Läste den pressreleasen samtidigt som jag författade ett mail till en högt uppsatt person inom kommunen, jag hoppas denne uppskattar de referenser till trashmetal som jag förmodligen kladdade in.

Jag har insett att jag snarare ska börja köra med epitetet ”jonglör” istället för ”ordförande”, detta eftersom man dagligen har ett gäng bollar i luften. Samtidigt som man ska finputsa på kommande medlemsundersökning skall man köra bilen till plåtslagar’n. Inte bara att man är en trafikfara, frågorna blir skrivna med ytterst skakig handstil. Medlemsundersökningen ja, den hoppas jag att så många av er som möjligt väljer att besvara. Det finns säkert någon muta längre ned för vägen, men förhoppningen är att det inte är huvudanledningen att ni genomför den. Detta är ett ypperligt tillfälle att säga till och förändra vår organisation. Challenge accepted?

På tal om att påverka organisationen, nu är det valtider! Först ut är valet till Fullmäktige där nomineringsperioden startade i måndags och kommer äga rum till 14/3. Valet kommer äga rum mellan 11-20/4. Ta chansen att aktivera dig eller en vän som du vet skulle passa bra! Nominering (med kontaktuppgifter till den nominerade) skickas till valnamnd@dalastudent.se, det enda kruxet är att den nominerade måste vara medlem i studentkåren.

Valet till Dalarnas studentkårs styrelse drar även det igång inom kort. Håll ögon, öron och annat öppna för mer information! jag rekommenderar hemsidan…

Nej nu firar jag att det är onsdag genom att hitta ytterligare en sak att göra…

Erik Brunnert Walfridsson
<- Tillbaka till startsidan