RSS
Måndag 11 dec 2023

Publicerad 21 mars 2011 15:32

Done & Done

Har haft en grymt tung vecka med mycket plugg, men har på något sätt ändå lyckats pilla in lite nöjen i det hela.

Som det verkar fungera på universitetet i England så har dom flesta deadline’s samma veckor. Då man har flera kurser samtidigt här innebär det för vissa -inklusive mig- att man har 3-4 tentor att skriva på samma gång. Dels hade jag ett politiskt tal på 1000 ord, en rapport om Oxford’s bokhandlar på 1500 ord och en utvärdering av vilka som är dom största problemen kring ”urban culture” på 2000 ord. Igår vid 10-tiden på kvällen gick jag och skrev ut mina 20+ sidor som jag idag har gått runt och delat ut till de olika lärarna.

Har en del plugg framöver också då jag ska hålla det politiska talet muntligt också om två veckor. The fear..

I torsdags var det St Patrick’s Day här så gjorde en manöver från plugget och tog mig smidigt till Morals Bar. Köpte man 5 Guiness fick man en St Paddy’s-hatt. Nu sitter den här på min hylla. Annars så var jag och såg ett par band på The Jericho Tavern, Radioheads födelsepub, i fredags. Samtliga band var helt ok, och stället är helskönt. I lördags drog jag in till London för att träffa ett gäng kompisar hemifrån. Vi gick till Gunners Pub vid Emirates Stadium och såg West Bromwich – Arsenal, och drog sedan till ett Pizza Hut vid deras hotell innan vi hittade en pub där i närheten. Där inne lyckas vi träffa en skådespelare som bland annat varit med i Scary Movie 2, Eternal Sunshine of the Spotless Mind och Men In Black-serien. Nämligen David Cross. Tog även en bild med denne:

Den här veckan har jag inte så mycket planer utan jag kommer helt enkelt att ta dagarna som dom kommer. Imorgon är det pannkakor som gäller hos ett par tjejer från Australien och på söndag ska jag se matchen mellan Oxford United och Burton Albion på Kassam Stadium här i Oxford. Oxford United ska tydligen ha extremt dedikerade fans, så kan bli en chans att få i sig lite riktig engelsk kultur.

Skickar upp ett par bilder här nedan för att avsluta, hej svejs.

Min hatt från St Paddys Day!

Min hatt från St Paddys Day!

Vår på skolområdet

Vår på skolområdet

En del av Gypsy Lane Campus på Oxford Brookes University

En del av Gypsy Lane Campus på Oxford Brookes University

The Cellar som är en av mina favoritpubar här

The Cellar som är en av mina favoritpubar här

Nåt gammalt klocktorn..

Nåt gammalt klocktorn..

Sebastian Parkkila
  • Karin

    Ha ha ha…..gammalt klocktorn. Är det du eller tornet som lutar?

<- Tillbaka till startsidan