RSS
Måndag 11 dec 2023

Publicerad 1 april 2011 17:57

Cornwall i helgen!

Helgen är här, och för mig innebär det en 2-dagarstripp till södra England. Mer specifikt: Cornwall!

I måndags så var det en kille från Spanien som fyllde år, så då hade vi en födelsedagsfest för honom. Vid 6 eller så på kvällen drog vi iväg ett gäng och käkade och tog ett par öl på en pub på Cowley Road. Därefter kom resten av folket till en förfest i spanjorens lägenhet, varpå vi gick ut till ett ställe som heter Lava.

Club Lava

Club Lava

Tisdagen blev sedan lugn, precis som dagen efter sedvanligt är. På onsdagen var jag på en föreläsning med Stephanie Hughes som jobbat som ”presenter” på BBC i 18 år. Vi har ett politiskt tal vi ska hålla individuellt nästa onsdag, så hon pratade om hur man överkommer nervositet och dylikt inför presentationer. Dessutom fick vi delta i några övningar. Det hela var väldigt intressant och lärorikt. På onsdagskvällen hade jag och en tjej från Göteborg bestämt oss för att ha en pubrunda som blev väldigt lyckad. Det hela avslutades på Oxford’s största fest Fuzzy Ducks som firade födelsedag. Igår, torsdag, så gick vi till Moral’s Bar här i närheten en sväng på Karaoke-kväll. När vi efter ett tag jobbat upp modet till att gå upp så var listan full och vi fick inte gå upp och sjunga. Känns som en seger.

Ikväll verkar en filmkväll vara planerad. Jag har precis spenderat ett par timmar i centrum och känner mig rätt slut av någon anledning.. så filmkväll låter vettigt. Imorgon blir det tidig uppgång då vi ska åka till Cornwall!

Vi åker imorgon klockan 9 och kommer att besöka ett slott och sedan spendera natten på ett Bed & Breakfast. På söndag ska vi besöka The Eden Project som jag föreslår att ni alla googlar! Ser fram emot det hela, kan bli en oerhört rolig helg.

Sebastian Parkkila
<- Tillbaka till startsidan