RSS
Måndag 11 dec 2023

Publicerad 8 april 2011 13:29

Vad gör du i helgen?

Vad gör du i helgen?

Kelen har låtit några studenter berätta vad de ska göra i helgen.

Richard Björkman, Falun
- Idag planerar jag att ha en lugn fredag och ladda för imorrn då det är födelsedagspartaj hos en tjej i klassen. Söndagen blir förmodligen inriktad på återhämtning.

Victoria Lagerin, Falun
- Jag har ju egentligen en jäkligt tråkig helg den här helgen. Dåligt med pengar nu. Men jag ska gå på loppis och se om jag kan hitta ett bord åt min balkong eftersom det är vår! Sen ska jag söka kurser till hösten. Eventuellt åker jag spontant till Stockholm och går på Lakritsfestivalen.

Caroline Lindman, Borlänge
- I helgen ska jag umgås med mina vänner, och pojkvännen. Vi kommer bland annat gå ut i Borlänge, ta några öl och bara ha trevligt tillsammans. utöver det kommer jag nog förmodligen ägna mig åt mitt andra intresse som är att måla tavlor!

Fredrik Forsell, Borlänge
- I helgen ska jag sätta mig på flyget till Amsterdam. Ska hälsa på min bror som nyss flyttat dit. Väl där kommer jag nog inte göra något speciellt, eller jag menar att jag har ingenting inbokat. Speciellt lär det bli. Och minnesvärt!

 

Louise Kronlund, Falun
- I helgen ska jag börja med att ta en promenad, äta god mat, titta på Sons of Anarchy, sen ska jag åka ut till Insjön på lördagen med min pojkvän för att handla en doppresent åt en liten kille (som kommer ha nåt med Leksands IF att göra hehe). På söndagen ska vi på dop.

 

 

 

 

Isak Arvidsson
<- Tillbaka till startsidan