RSS
Onsdag 22 maj 2024

Publicerad 25 april 2011 18:27

Kelen #6

Snyggaste numret hittills

Den här gången har Kelens redaktion verkligen gått ”all in”. Inför detta sommarnummer har det skrivits, tagits bilder och pillats i InDesign som aldrig förr. De nya skribenterna har verkligen levererat ny energi och skrivkramp, medan de gamla veteranerna som vanligt har kommit med nytänkande och intressanta artiklar. Kelens egna grafiker Fredric och Fredrik har flitigt knåpat ihop en layout som passar sommaren, Kelens profil och som gör textinnehållet rättvist.

Som tidigare nämnts på twitter, så kommer det bli det snyggaste numret med det bästa innehållet hittills. I sjätte numret kommer ni kan kunna läsa om allt från mode och sommarens festivaler till matrecept. Det är nämligen meningen att detta nummer ska slitas på stranden och läsas flera gånger om under sommaren.

——————————————————————————————————————————-

Glöm inte bort att tidningen numera kommer finnas längst bak i Metro Student Magazine liknande en bilaga. Håll därmed alltså utkik efter Kelens sjätte nummer i de gröna tidningsställen den tjugonde maj.

Kelen
<- Tillbaka till startsidan