RSS
Söndag 10 dec 2023

Publicerad 9 maj 2011 16:55

Semester!

Jag är nu helt klar med mina studier för den här terminen! Har väntat på den här dagen ett längre [...]

Jag är nu helt klar med mina studier för den här terminen! Har väntat på den här dagen ett längre tag nu.. även om man inte känner sig stressad av plugget så finns det alltid där i bakhuvudet någonstans. Men inte nu nå mer! Hade imorse en presentation och en deadline för en tenta. Jobbig dag igår det vill säga.. men desto bättre idag! Imorgon får jag dessutom efterlängtat besök av en kompis hemifrån som kommer stanna här i krokarna i en hel vecka. En andra kompis träffar jag även på fredag, och jag och denne kommer att se Arsenal – Aston Villa på Emirates Stadium. Jag och de två kompisarna kommer att spendera hela helgen i London, kommer bli sjukt skoj!

I fredags såg jag Peter Doherty live på O2 Academy här i Oxford, och det var GRYMT. Spelade en hel del oväntade låtar såväl som gamla favoriter.

Video från när Peter Doherty ger Bin Laden ett omnämnande innan han drar igång låten Down in Albion (vars titel jag i fredags förresten tatuerade, bara timmar innan spelningen!) och sedan även Twist and Shout (!).

Nu ska jag iväg till en pub med £1-öl och fira mig själv samt en kille från Italien som fyller år!

Cheerio!

Sebastian Parkkila
<- Tillbaka till startsidan