RSS
Söndag 10 dec 2023

Publicerad 21 maj 2011 15:44

Hett och iskallt: maj-juni

Hett och iskallt: maj-juni


1. Amanda Schulman

Det är inte bara hennes man Alex som förgyller min vardag med fantastiska blogginlägg. Även fru Schulman levererar inom bloggvärlden. Hon skriver om roliga, allvarliga och vardagliga saker, samtidigt som hon är en framgångsrik och hårt arbetande kvinna inom tv-branschen. Hennes blogg är ett hett tips att följa i sommar! Du hittar den här!

2. Balkongen

Att sola i sommar behöver inte betyda att man måste ta sig till en strand, utan på balkongen kan man steka sig sönder och samman i sitt eget hem. Vem vill inte det?

3. Kebab

Inte på någon tallrik eller på pizza. Utan jag talar såklart om rullen! Kebabrullen är den perfekta accessoaren i sommar.


1. Big Brother-Gurkan

En mediekåt snubbe som tror att han är en populär deltagare, när han i själva verket bara är en riktig pajas som går runt i en sunkig morgonrock och tofflor fyllda med fotsvamp.

2. Bloggare utan kunskap för svenska språket

Behöver man ens förklara denna rubrik? Personer som inte kan stava bör inte använda sig av Internet som en dagbok. De försmutsar vårt samhälle.

3. Kopparstadens girighet

Att vara student är inte lätt ekonomiskt. Det känns därför som att Kopparstaden tappat all sin empati då de vill kräva extra hyra av studenter under sommaren.

Isabelle Eurenius
 • Ordforande

  Inte direkt jättesmidig formulering på iskalla listan #1. Kanske inte är förenligt med den organisationen ni företräder?

 • Kelen

  Det var inte meningen att vara en stötande formulering, men den är nu i alla fall omformulerad!

 • Jossan

  Håller med om alla punkter i den här listan. Den bästa är då nummer tre på heta listan, accessoaren haha.. :)

 • Förvirrad

  Jag trodde Alex Schulman var gift med Katrin Zytomierska? Här hänger man inte med, ser jag!

<- Tillbaka till startsidan