RSS
Tisdag 23 apr 2024

Publicerad 14 juni 2011 18:24

Plenty of fish in the sea

Richard Björkman

Sportbloggen: Glad sommar!

Det var ett bra tag sedan jag skrev. Ber om ursäkt för det, men ni vet mycket väl hur det är, ni är ju också studenter.
Man får uppsatser att arbeta på, saker utanför skolan som tar upp all annan ledig tid, partanden som leder till noll procent energi dagen efter.. ett helt vanligt leverne för oss helt enkelt.

Vad har då hänt i sportväg om man ska sammanfatta innan jag förmodligen blir än mer ouppdaterande och går på semester på allvar (är ju redan nu ledig egentligen)?

- Manchester United höll ut med en rasande överraskande offensiv i tio minuter mot FC Barcelona i Champions League-finalen, sen tog Barca över helt och körde över United resterande tid av matchen för att till sist stå som segrare med siffrorna 3-1. Grattis till detta önskar Björkman!

- Falu FK har börjat plocka lite poäng igen.

- Jag vann en rafflande minigolfrunda nere vid slussen där alla motståndare utom en försvann längs vägen ut i vegetation eller vattenhinder. På sista hålet låg jag tvåa, men efter en totalkollaps av min konkurrent seglade jag om och vann med ynka ett slag. Totalt var jag jämnast av alla och gick inte över fem slag någon gång. Antar att det gett åtminstone något att man spelade golf en gång i tidernas begynnelse.

- Beachvolley spelades nere vid Boysen Beach i halvstorm till ackompanjemang av misslyckat grillande. Men kul var det!

- Silly Season fortsätter att störa sportälskare med det ena löjliga ryktet efter det andra, främst från skittidningen man aldrig borde gå in på men råkar hamna på ändå..

- Boston Bruins vs. Vancouver Canucks ångar vidare in till sista och avgörande sjunde matchen i Stanley Cup-slutspelet.

- Handbollsherrarna är klara för EM (15-29 januari 2012) efter utskåpning av Montenegro med 39-28.

Detta ovan och mycket andra saker också naturligtvis. All sport tar ju inte semester bara för att vi studenter lämnar skolan för några månader.

För egen del så har jag sorg efter gårdagens ofattbara kraschlandning av IFK Göteborg mot Djurgården. Att jag var på plats första gången sen premiärförlusten gjorde inte direkt saken bättre. 0-4 och man undrar lite smått vad som pågår?

Mitt eget svar är först och främst samma som för exempelvis Arsenal: KÖP EN MÅLVAKT!

Nog om detta, sommaren är lång och förluster likt den jag just beskrev kommer blekna så småningom såväl för mig som för alla andra i liknande situationer. Tiden läker alla sår säger man ju som bekant, men jag skulle snarare omformulera det till att tiden omformar alla sår och gör dem mindre smärtsamma. För försvinner och läker helt, det gör de aldrig riktigt.

Med dessa små visdomsord önskar jag glad sommar! Kanske hörs vi snart igen, i annat fall hoppas jag ni är utomhus och njuter av årstiden istället för att lusläsa bloggar.

Ciao!

Björkman
<- Tillbaka till startsidan