RSS
Fredag 1 mar 2024

Publicerad 29 juli 2011 11:55

Är du intresserad av en karriär inom politik?

Intresserad av en karriär inom politik?

Sök då till ParliaMentors; ett av FN prisbelönt mentorsprogram för interkulturell innovation. Programmet inrättades år 2007 för att utrusta Storbritanniens nästa generations politiker och ledare med de kunskaper, erfarenheter och nätverk de behöver för att främja sin karriär. I samarbete med British Council lanseras nu en internationell version av ParliaMentors.

Deltagarna delas in i grupper, där de med stöd från frivilligorganisationer, kommer att utveckla åtgärder för social förändring. Syftet med initiativet är att föra samman olika samhällsgrupper med temat ”belief in dialogue” som grundpelare. Under det andra halvåret handleds grupperna av ledamöter från Europaparlamentet. Varje grupp träffar sin mentor ett antal gånger för att så med få en inblick i deras arbete. Möjlighet att delta i politiska funktioner, utskottssammanträden osv. kan komma att erbjudas. Deltagarna matchas så nära som möjligt med parlamentariker av liknande partitillhörighet och politiska intressen.

För ytterligare detaljer, vänligen se informationsbroschyren.

Sök nu! Sista ansökningsdagen är den 8 augusti!

Resor till och från Storbritannien omfattas av British Council.

Arbetsspråket kommer att vara engelska.

 

Klicka här för att läsa informationsbroschyren

Klicka här för att ansöka

 

Isak Arvidsson
<- Tillbaka till startsidan