RSS
Tisdag 25 feb 2020

Publicerad 9 augusti 2011 14:35

Välkommen!

Välkommen in i IT-världen som Isak så glatt hälsade mig när jag meddelade att jag faktiskt tänkte börja med det [...]

Välkommen in i IT-världen som Isak så glatt hälsade mig när jag meddelade att jag faktiskt tänkte börja med det där med ”blogg”. Jag är annars känd för att mest dela med mig av mina tankar till omvärlden i form av kvarglömda lappar, vilket dock inte ska under skattas, det är många lappar! Nåväl, man ska väl försöka med allt.

Tanken med den här bloggen är att ge er alla en liten insikt i kårvärlden och i den studentpolitiska debatten. kanske får ni också lite insikt i hur det är att vara engagerad i en studentkår på heltid.

Sommaren har hittills faktiskt inneburit lite välförtjänad ledighet varvad med pappersarbete, somamrna må vara den lugnaste perioden för en studentpolitiker med det är definitivt den tråkigaste. Pappersskörden bara växer och växer, årsbokslutet ska göras, verksamhetsberättelsen skrivas…allt samtidigt som jag varit själv på kontoret hela sommaren. Den positiva sidan av det hela är väl att man inte fikar bort sina dagar, man får rätt snabbt slut på samtalsämnen när man jobbar själv nämligen.

Nu skådar vi fram mot introduktionen som bara ligger 3 veckor bort, mycket ska ordnas innan dess. Alla studenter ska inhysas i något som åtminstone liknar en bostad. Allt informationsmaterial till introduktionen ska skickas på tryck, tal ska skrivas, lekar ska planeras och anställda ska hälsas åter från semestrar och sättas i arbete. ovanpå allt detta har vi bytt både personal och vissa arvoderade krafter som ska sättas in i verkligheten på en studentkår. Vidare är det i stort sett en helt ny färsk styrelse, ett färskt fullmäktige och helt färska programföreningsstyrelser, det märks av att vi står mitt i ett generationsskifte (och det känns verkligen inte bättre av att vara i den generation som är på väg ut….). Jag tröstar mig med att jag alltid kan tvinga på de nya något av alla mina ideer inna nde kastar ut mig från det här stället om ganska precis 1 år.

Välkomna tillbaks till en ny termin, och för er som är lika mig, välkomna till internet!

Johan Larsson
  • http://www.0x539.se Rickard Andersson

    Tja, vilka är de nya anställda? Ser ut som samma gamla vanliga på http://dalastudent.se/index.php?option=com_qcontacts&view=category&catid=55&Itemid=456&lang=en

  • http://twitter.com/JohanDalarna Johan Larsson

    Adrian är åter från semestern på tisdag, då ser vi fram emot en uppdatering där :)

    Maria Taxell Stoltz ersätter Beatriz som återgår till studier och sen har vi alla nya arvoderade med.

<- Tillbaka till startsidan