RSS
Lördag 22 feb 2020

Publicerad 11 augusti 2011 16:04

Bostäder och debatter

Terminen närmar sig och bostäderna försvinner i en rasande takt. Igår försvann en sista studentlägenheten från den öppna hyresmarknaden och [...]

Terminen närmar sig och bostäderna försvinner i en rasande takt. Igår försvann en sista studentlägenheten från den öppna hyresmarknaden och fler studentlägenheter förväntas inte bli lediga förrän 1.a Oktober. Vi är ändå ganska positiva då fler studenter än förra året har fått en bostad, alla från första antagningen. Ni som kommit in senare misströsta icke, håll utkik på vår hemsida som har en hyfsad omsättning med hyresalternativ från privatpersoner, hittar ni ändå inget så tveka inte att dyka upp ändå, våra utmärkta faddrar och era utmärkt trevliga klasskamrater (i Dalarna är alla snälla och hjälpsamma) har alltid både en och två soffor som kan rensas på smutstvätt och användas för sömn!

Veckan har varit intressant med mycket debatt om lärarutbildningen där vi på kåren har gjort ett inlägg vis SvD Brännpunkt: http://t.co/Yew4Bmg
förhoppningsvis har vi lyckats sätta ett och annat avtryck i några styrande huvuden i landet, om inte annat så har vi åtminstone gjort vår röst hörd,  ett syfte lika gott som något.

På kontoret förbereder vi oss för fullt inför anstormningen av anställda och arvoderade som kommer tillbaks efter semestrar på Måndag, sedan beger vi oss till Stockholm för SFS bootcamp för presidialer. Visserligen är det bara Sandra (Vice ordförande)  som är ny som presidial, men jag känner skarpt att jag nog är behövd där ändå, hon är ännu inte redo att möta fasorna som den samlade nördigheten hos en församling studentkårspresidialer från landets alla hörn utgör.

Peace out

Johan Larsson
  • Kajsa

    Trevlig läsning och jag tror inte alls det blir några problem för Sandra att möta landets nördighet, hon har ju varit med förr, tänk på min stackare Emelie, jag har förberett en krisplan om chock skulle uppstå!.  =)

<- Tillbaka till startsidan