RSS
Fredag 21 feb 2020

Publicerad 16 augusti 2011 21:38

Kårhundar och lönnmördare

Veckan har som bekant börjat, vilket för oss på kåren innebär att samtlig personal är tillbaks, kårhunden Nestor inkluderad. Början [...]

Veckan har som bekant börjat, vilket för oss på kåren innebär att samtlig personal är tillbaks, kårhunden Nestor inkluderad.

Början av veckan har mest handlat om att landa i rutiner och planera reklamkampanjer inför introduktionsdagen (med lite tur ska vi chocka ****** av er alla!). Vi har haft finbesök av Rektor Marita Hilliges samt av herrar från kommunen som ska utöva lite inflytande över stadens bostadsföretag (läs allmännytta) åt oss.

Kårhunden har för övrigt gjort djupa intryck i kårvärlden och det ryktas nu att SFS kansli allvarligt funderar på att införskaffa en sådan här: http://tinyurl.com/3edarse

Kallelse till årets första styrelsemöte är utskickad och i ett desperat försök att förbättra oddsen för våra motioner att gå igenom fullmäktige försökte jag, av rent misstag givetvis, att ta död på Fullmäktigeordförande Jonas Apelman. Rent konkret gick det till så att jag mycket muskulöst och manligt, men varsamt, stängde ett fönster på andra våningen av Kåre. Samtidigt står nämnde Apelman vid cykelstället nedanför och trots sin anställning vid Svenska kyrkan verkan han ha något otalt med Gud, en stor del av fönstret lossnade nämligen och lyckades landa en lagom bit ifrån Jonas. Med lagom menar jag här: tillräckligt för att jag ska kunna säga att han var nära döden och tillräckligt för att han ska kunna hävda att ”han inte ens blev lite rädd” och att det fanns en vattenpöl där han stod redan innan. Och att det faktiskt visst regnade idag.

Annars går det bra tycker jag.

Johan Larsson
  • Jonas Apelman

    Haha, jag är anställd av högre mak och det ska till mer än ett futtigt fönster för att ta kål på mig!!

    Lycka till med motionerna ;)

    // Jonas Apelman

  • Kajsa

    Riktigt kul att läsa den afton, tror dock mer på dig än på herr Apelman, för visst var det så att du är sanningen personifierad!? Jag hoppas innerligt att Sabine och Camilla tar med sig sitt nyförvärv till hund imorgon, för inte tänker de väl vänta med att slå slag i saken att innförskaffa den?  =)

<- Tillbaka till startsidan