RSS
Fredag 21 feb 2020

Publicerad 19 augusti 2011 00:18

Bergs topp tre!

Mitt huvudtema runt denna blogg är som sagt inredning, vilket är ett stort intresse hos mig. Så jag tänkte dela med mig om mina topp 3 favorit butiker!

1. Chilli.
En butikskedja som jag märkt expanderat under de senaste åren och som nu finns i ett flertal städer runt om i Sverige. En nyhet för denna butik är att en webbshop tillkommit. Visserligen är utbudet inte lika brett som i butik, vilket är synd då det finns otroligt snygga inredningsdetaljer som inte är speciellt dyra (till skillnad från möblemanget). Jag kan varmt rekommendera deras stora oljemålningar som ligger på runt 500-600 kronor då majoriteten är i blomstermotiv.  Men som så många andra produkter, så ökar priset i samband med popularitet då liknande tavlor kostade 399:- för ca 1-2 år sedan…Imorgon ska jag själv åka och spana in tavlorna och se om man ska införskaffa sig någon…

www.chillistore.se – för er som vill se ett litet utbud på vad butiken har att erbjuda. Eftersom utbudet på webben är väldigt begränsat vore det bästa att besöka en butik. Butiker i närheten: Västerås, Örebro, Uppsala, Stockholm.

2. Nordik.
En all-time favorite är butiken Nordik. Visserligen är detta en butik som upphört och gått i konkurs… Så jag kan tyvärr inte hänvisa er vidare till någon butik/hemsida, men på Tradera kan ni säkert finna härligheter ifrån denna underbara butik!

3. Stockhome.
Stockhome är en butik med lite roliga heminredningsdetaljer som är beläget tillexempel i Uppsala och Stockholm. För x-antal år sedan köpte jag dessa blomsterlyktor (se nedan)  i Uppsala på Stockhome för 69:- styck (om jag minns det rätt). Men liknande lyktor finns på Kuckelikana i Bergströms gallerian i Falun.


Jennifer Berg

(Dock lite ledsamt stearinljus i…)

Där har vi alltså mina tre favoritbutiker varav en inte längre finns…

Jennifer Berg
<- Tillbaka till startsidan