RSS
Söndag 23 feb 2020

Publicerad 21 augusti 2011 18:55

I sitt självaste jag.

Jag har nyligen förflyttat mig från Herrhagens högkvarter till en liten etta på övre Norslund. Idag känner jag att jag har kommit i ordning på riktigt, vilket är super skönt! Men det blev lite av ett projekt att få denna lägenhet som hade viss potential till att bli så som jag behagar.

Jag introducerades för denna lägenhet med vad som kändes vara en inrökt gul färg som svepte över väggarna. Okej, tänker jag. Sen tänker jag nej. Ska jag bo i denna lägenhet i 2 år så ska jag försöka göra den lite snygg! Min ”måla-på-väggar-med-roller-oskuld” blev tagen denna sommar och det måste vara det värsta jag gjort på år och dar. Träningsvärken av att kriga på tre väggar med en roller satt i i flera dagar, men det var värt besväret.

Så för att pimpa upp det hela lite, åkte jag i veckan till Chilli och fann en tavla som var perfekt gentemot min färgkarta över min övriga inredning. Så 599:- fattigare försvann jag glatt från Chilli för att åka upp till Falun och slänga upp den på väggen!

Då min gamla roomie – miss göteborg, ägde rättigheterna till det gamla bordet i vårat så kallade ”vardagsrum” så var det dags att köpa ett eget! Det vardagsrums bord jag införskaffat mig är ett litet lackbord för 49:- från IKEA. Så för att göra det hela lite mer intressant la jag en gammal spegel på bordet, vilket i sin tur gav ett spännande djup i sig. (Tack för tipset Carina Berg). Tanken är att placera en låg vas med torkade rosor (möjligtvis) ovanpå, men det kommer!

Nästa uppdrag jag har gett mig själv är att gå på jakt efter snygga platsblommor, som inte ser plastiga ut!

Jennifer Berg

Jennifer Berg
  • H10fripe

    ser framemot att ta en titt sen på ditt boende. kolla in plantagen dom har mkt blommigt och grönt:)

  • Jennifer Berg

    Haha ja, blir du min framtida granne eller Frida?
    Du det blir nog ett äventyr på Plantagen inom en kort framtid! :D

<- Tillbaka till startsidan