RSS
Söndag 23 feb 2020

Publicerad 25 augusti 2011 22:45

Veckan innan

Bloggen har varit frånvarande den senaste tiden, för detta ber Bloggen om ursäkt. Bloggen har varit väldigt, väldigt upptagen. Det [...]

Bloggen har varit frånvarande den senaste tiden, för detta ber Bloggen om ursäkt. Bloggen har varit väldigt, väldigt upptagen. Det är ingen ursäkt, och det vet Bloggen. Bloggen lovar att aldrig lämna er ensamma så här länge igen!

Vad har hänt under veckan då? Jo, Måndag och Tisdag tillbringades  på ledningsrådsinternat i Tällberg (typ som Leksand, fast fint). Vad handlade då ledningsrådsinternatet om? Fruktansvärt mycket om Högskolans interna organisation, ledningsråden fungerar lite på det viset. Det är få beslut som påverkar studenterna direkt på ett sådant vis att Studentkåren lägger näsan i blöt, men när det väl gör det så påverkar det ordentligt. Så även denna gång, en diskussion om timprisberäkning ledde till att nerskärningar i grundutbildningen skulle göras. Förhoppningsvis lyckades vi förändra något när vi protesterade där (med god hjälp av akademicheferna ska sägas).

Det bästa med ledningsrådet? Bubbelkopp på rummet! (Jag försökte byta ut sviten mot ett litet, litet kårbidrag men hotellet tyckte det skulle vara ansvarslöst att låta mig sova på gatan. Jag gissar att de tyckte att jag var riskabelt söt.
Tisdagkvällen ägnades åt styrelsemöte, unga, glada, nya och pigga styrelseledamöter ägde.

Onsdag ägnades Kick off med Styrelse och Kansli. Två lag tävlade som galna på Alborgen, det ena lett av den konkurrensinriktade Vice ordförande Sandra Lindgren, det andra lett av den kollektivistiske Ordföranden, jag själv. Ni får fråga vilka som vann.

Snart introduktion, bra grejer!

Johan Larsson
<- Tillbaka till startsidan