RSS
Lördag 22 feb 2020

Publicerad 27 augusti 2011 14:47

Solen lyser även när det är mörkt!

Efter att ha insett att mina målar-skills inte är så bra som jag trott, finner jag lite tröst i att spana in Villages nya höst/vinster sortiment för 2011!

Jag trodde att jag var klar med att måla på väggar, men icke! Eftersom att jag nu anses vara en rutinerad målare fick jag lov att hjälpa min kära boy att måla i hans lägenhet till hans utflytt. Visserligen blev målningen underkänd och ansågs inte vara fackmannamässigt utgjort, men jag är ändå stolt över det mästerverk vi skapade tillsammans. Så jag tror jag vet vad som väntar mig vid min utflytt om 2 år, så kära vänner – var försiktiga om ni ska måla om er lya. För tydligen har ingen lägenhet målad av en student gått igenom besiktningen! (BS)

Nu till något lite roligare, en fågel viskade nämligen i mitt öra att Villages nya höst/vinter sortiment för 2011 ska vara förträffligt! Och efter att ha tagit mig en närmare titt på vad utbudet har att erbjuda kan jag inte göra annat än att hålla med. Eftersom butiken är beläget i stan, så finns det inga konstigheter med att införskaffa sig någon av deras produkter! Men, om man redan nu vill se vad som finns så kan man gå in på deras onlinekatalog via deras hemsida som består av 76 sidor av härligheter. Själv tycker jag att dörrmattan på sida 38-39 är väldigt rolig, då det står ”hej!” i mitten av mattan. För 259:- kan den bli din!

Men idag är det lördag, och det bjuds på 25×2 års kalas hos herr björkman!
Så ikväll ska vi slå klackarna i taket!

Jennifer Berg
<- Tillbaka till startsidan