RSS
Fredag 21 feb 2020

Publicerad 31 augusti 2011 00:44

Fummeldalen

När jag är ute i regnet utan paraply eller liknande brukar jag alltid känna mig som en blöt hund. En ledsen blöt hund. När jag ser kvinnor på stan som inte kan behärska klackarna som pryder deras fötter undrar jag om dom känner sig som en giraff?

Något som jag finner oerhört skrattretande är kvinnor som går kasst i klackskor. Nu påstår jag inte att jag har någon top-model walk, men folk som går den så kallade ”giraffen” eller ”kamelen” ser riktigt roliga ut. Här om dagen satt jag och tog mig en liten kaffe-paus i allt mitt shoppande och fann henne! Giraffen! Kunde inte göra annat än att fnissa för mig själv. Tackar denna kvinna som satte ett leende på mina läppar i alla fall.

För att förtydliga lite vad jag menar med giraffen och kamelen så har jag hittat en liten video på youtube. Dock gick det inte att bädda in den i inlägget så här är länken: Så ska du inte gå i dina klackskor. Ni som tittar på klippen, känner nog igen dessa gångstilar som stapplar runt lite här och var.

För övrigt har skolan kickat igång och jag ska hålla tal på torsdag om gurkor. Kommer bli väldigt vasst! (Tal om hemstaden, därav information om ”gurkstaden”) Och så blev jag nerbjuden till storstaden för att följa med och se Maggio på Grönalund den 23 augusti. Kanske, kanske inte?

Men jo imorgon, onsdag, så kan ni finna en del av the kelen-crew nere på infokvällen på kåren i Falun! Kom dit med frågor och skriv upp er om ni är sugna på att joina gänget!

Jennifer Berg

Jennifer Berg
<- Tillbaka till startsidan