RSS
Tisdag 23 apr 2024

Publicerad 22 oktober 2011 14:46

Happy Halloween!

Jennifer Berg

Pumpkin time!

Ovanligt nog spenderades fredagskvällen inte ute i dimman, utan hemma hos Fredrik med kniven i högsta hugg. Då halloween närmar sig med stormande steg inser jag att det snart redan är november. Tiden bara flyger förbi även fast jag till mestadels ligger i sängen och kollar på ”Cake boss” hela dagarna.

Men för att återgå till kniven som igår var i högsta hugg så satt jag och min boy och gjorde halloweenpumpor. Något som jag tidigare bara gjort en gång då jag var runt 12 och gjorde det tillsammans med min kompis Mimmi. Skulle vilja påstå att det är lite kvalitetsskillnad på pumpornas resultat från då till nu.
Pumpa nummer 1 blev en turtles pumpa då Fredrik stod för karvandet. Pumpa nummer 2 blev en spiderman som jag satt och sned med i totalt fyra timmar. Det som var jobbigt med Spiderman var själva spindelnätet. Det var väldigt noga med att inte karva igenom hela pumpan då hela faces faller… Men vi blev mycket nöjda med resultatet.

Ta fram era pumpor och rusta upp era balkonger inför halloween! Det som var lite segt var att pumporna är redigt dyra. För att vara lite mer specifik, 60 kronor styck.

Happy halloween peeps!

Jennifer Berg
<- Tillbaka till startsidan