RSS
Söndag 23 jun 2024

Publicerad 31 januari 2012 17:27

I’m alive

Sportbloggen: I’m alive

Sporten ångar på och så också mitt arbete på Kelen. Från sporadisk bloggare till skribent i själva papperstidningen till korrekturläsa till.. ja vadå?

Bland sportmässiga minnen ligger fortfarande Sveriges usla resultat i handbolls-EM mig dessvärre närmast till hands. Katastroftappet mot Polen är förmodligen den värsta svenska ”prestationen” jag sett under min aktiva intressetid gällande sport. Sanna Kallurs snubblande över andra häcken i semifinalen OS -08 var bättre presterat. Typ.

Värt att notera annars är också att svenska fotbollsspelare inte enbart hamnar i Holland och skitlag i Turkiet utan även hittar till andra ligor. Några har tagit sig till Italien, Wernbloom till Ryssland, och igår kunde vi läsa att Martin Olssons tvillingbrorsa Marcus ansluter till honom i Blackburn. Dagens nyhet? Tydligen är Nicklas Bärkroth rätt klar för Benfica på lån. Inte illa.

Våren för mig är ganska skönt planerad med få lektioner och nästan bara distanskurser, vilket gör att jag nog kommer vara lite mer aktiv här än vad jag varit. Sen skriver jag ju till insajd.nu också.

Nu river gapar hungern likt de frustrerade vrål som gavs under kollapsen jag nämnde innan.

Hoppas er jul- och nyårshelg var trevlig. Väl mött!

Björkman
<- Tillbaka till startsidan