RSS
Onsdag 22 maj 2024

Publicerad 23 februari 2012 02:55

När ett ord kan bringa fynd

Musikbloggen: När ett ord kan bringa fynd

 
En gång var jag helt slut. Ni vet sådär slut både mentalt och psykiskt till gränsen när man verkligen inte känner för att göra något mer än att stirra in i väggen. Jag använde den lilla energi jag hade kvar till att bara söka efter låtar som innehöll ordet ”tired”.
Ganska snabbt snubblade jag över låten nedan och såg dessutom att någon klippt in en scen ur Bergmans ”Det Sjunde Inseglet” till den.
Jag lutade mig tillbaka i soffan, lät tonerna ljuda och njöt av en låt som inte kunde bli mer passande. Videon och musiken gav tillsammans en sorts lugn, betryggande känsla trots sin dysterhet. Det var helt enkelt vackert för själen.

 

Björkman
<- Tillbaka till startsidan