RSS
Onsdag 22 maj 2024

1 April

Dagen har spenderats genom att lyssna in mig på Maskinens senaste album- Gillart!

Den här veckan har verkligen varit upp och ner med många skratt men också men en viss irritation över mitt rum.  Upptäckte sent i förra veckan att en del av mina kläder hade börjat fått fläckar på sig och att mina böcker såg en aningen konstiga ut, det visade sig att det hade börjat mögla. Men nu har jag fått flytta in i ett annat rum medans dom målar om mitt gamla rum, så jag hoppas att möglet försvinner, men man kan ju aldrig va säker…

Just nu sitter jag på ett cafe som ska efterlikna Starbucks och kaffet är uppdrucket, väntar bara på att bli utslängd härifrån eftersom att dom stängde för en halv timme sen.

To be countinued…

 

1 april 2012 16:24
<- Tillbaka till startsidan